Иван Чонтов-Чонито проговори за екшъна, който сътвори снощи. 20-годишният шофьор-беглец заяви

...
Иван Чонтов-Чонито проговори за екшъна, който сътвори снощи. 20-годишният шофьор-беглец заяви
Коментари Харесай

Иван Чонито с неадекватно обяснение за екшъна: Човек, когато е под стрес, върши глупости

Иван Чонтов-Чонито проговори за екшъна, който сътвори нощес. 20-годишният шофьор-беглец заяви пред медиите, че има солидно пояснение за случилото се, само че отговорите на въпросите на публицистите бяха прекомерно несъответстващи, написа zonaburgas.bg.

„ Аз, по принцип хората, които ме познават знаят, че съм добър човек. Исках за оказа помощ, първо се случи така…Човек, когато  е под някакъв стрес и прави нелепости “

На въпрос за какво не е спрял, кагота полицията го е преследвала отговори малко: „ Не мога да ви дам такава информация “.

Припомняме, че 20-годишният бургазлия, който няма престъпни прояви, е арестуван за гневна гонка с полицията. По време на преследването той удари пет коли и рейс на градския превоз и самокатастрофира в с. Радавиново, където още веднъж удари кола. Арестуван е през днешния ден в региона на комплекс " Грийн лайф ". Сигнал за това, че босоног подозрителен млад мъж е видян наоколо до хотелски комплекс, ситуиран на плаж “Каваци ”, е получен към 09.25 ч. от будни жители.Своевременно към мястото се отправил полицейски патрул, който задържал бургазлията и го отвел в Ру Созопол за изясняване на елементи по случая. Тестван е за приложимост на алкохол и опиати, като и двете проби са били негативни. Работата по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР